Web Analytics Made Easy - Statcounter

شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در بیانیه ای تاکید کرد: اصلاح طلبانی که تاکنون از موسوی حمایت کرده اند و در عین حال خود را حامی انقلاب اسلامی و وفادار به امام راحل معرفی می کنند باید موضع خود را در برابر میرحسین موسوی روشن کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شورای ائتلاف نیروهای انقلاب اسلامی در محکومیت اقدام موهن و کینه‌توزانه میرحسین موسوی در توهین به مدافعان حرم، بیانیه‌ای صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیانیه آمده است:

 یک بار دیگر میرحسین موسوی در ایامی مقارن با عاشورای حسینی با انتشار نوشته ای تحت عنوان مقدمه ای بر " ترجمه عربی بیانیه های جنبش سبز" در مقابل باورهای دینی و انقلابی ملت ایران ایستاد و بغض و کینه دیرینه خود را نسبت به اصول و ارکان بنیادی انقلاب اسلامی نشان داد.

 بار اول خرداد ۸۸، موسوی در حالی که هنوز رای گیری انتخابات پایان نیافته بود خود را با " اختلاف زیاد" رئیس جمهور خواند و با این قانون شکنی در برابر رای مردم ایستاد و با " اردو کشی خیابانی" و تخریب و آتش زدن اماکن و اموال عمومی و حمله به مساجد، شیرینی مردمسالاری دینی و حضور پرشکوه مردم در پای صندوق های رای را در کام ملت ایران تلخ کرد و سپس در عاشورای همان سال با آتش زدن خیمه های عزاداری حسینی و حمله به عزاداران، دشمنی خود را با اعتقادات و مقدسات مردم آشکار ساخت.

 این بار نیز در نوشته اخیر خود به دفاع از غرب و بعضی کشورهای عربی منطقه برخاسته و مدافعان حرم را سرزنش کرده و درصدد تخریب چهره روشن شهیدانی مانند قاسم سلیمانی و شهید حسین همدانی برآمده است. موسوی در دهه شصت یک سوپرانقلابی چپ گرا بود که با گرایش های سوسیالیستی خود در اقتصاد دم از عدالت خواهی می زد تا جوانان و دانشجویان را به سوی خود جلب و جذب کند. او که آن روزخود را مخالف سرسخت امپریالیسم غرب معرفی می کرد، امروزآشکارا سنگ غرب و ارتجاع منطقه یعنی آمریکا و گاو شیرده او را به سینه می زند و به نیروهای مقاومت در منطقه اعتراض می کند که چرا کاری می کنند که " غرب" آن را نمی پسندد!

 اگر قرار بود ملت ایران دست به کاری که غرب با آن مخالف است نزند، اصلا نمی بایست انقلاب می کرد. پیداست او با همین استدلال مردم مظلوم فلسطین نیز را که در دفاع از سرنوشت و سرزمین خود در برابر غرب و رژیم صهیونیستی ایستادگی می کنند ملامت و محکوم می کند.

 او این واقعیت روشن را عمدا فراموش می کند که داعش را همین غرب و آمریکایی ها به وجود آورده اند و موسوی حتی اقرار هیلاری کلینتون و ترامپ را بر اینکه داعش با پول و پشتیبانی آمریکا ایجاد شده نادیده می گیرد و مدافعان حرم و شهید سلیمانی و شهید همدانی را مقصر می داند و کسانی مانند شهید همدانی را که سالها دور از وطن در مقابل خونخواران سنگدل داعشی و حامیان آنها ایستاد و جان خود را بر سر دفاع از امنیت ایران و ملت ایران فدا کرده است را " سردار بی افتخار" می نامد.

 کافی است به یاد شکوه حضور مردم همدان در تشییع پیکر حاج حسین همدانی بیفتد و یا حضور ملت ایران را پشت سر پیکر شهید حاج قاسم سلیمانی در نظر آورد تا بداند چه اندازه با آرمان های ملت ایران فاصله دارد.

 کیست که نداند هدف نهایی غرب از حضور در منطقه ما و حمایت از داعش، نابودی مقاومت و اجرای نقشه های شوم استکباری غرب در کشورهای اسلامی است؟ و کیست که نداند امروزه میرحسین موسوی، یعنی همان سوپرانقلابی دهه شصت به بلندگوی غرب سلطه جو و اسرائیل غاصب و داعش خونخوار و سلطنت طلبان منفور مبدل شده است.

 میرحسین موسوی باید بداند و البته می داند که ملت ایران با تجربه تاریخی از مشروطیت تا پیروزی انقلاب اسلامی و از پیروزی انقلاب تا امروز راه خود را در اعتقاد به حکومت دینی و پیروی از آرمان های امام خمینی و رهبری آیت الله خامنه ای انتخاب کرده است. غرب رسواتر از آن است که بتوان ملت ها را از مقاومت در برابر سلطه گری غربیان بازداشت.

 اصلاح طلبانی که تاکنون از موسوی حمایت کرده اند و در عین حال خود را حامی انقلاب اسلامی و وفادار به امام راحل معرفی می کنند باید موضع خود را در برابر میرحسین موسوی روشن کنند. موسوی امروزه آشکارا بلندگوی قاتلان شهید سلیمانی و شهید همدانی و شهید اسکندری و صدها هزار شهید مومن و فداکاری است که در انقلاب اسلامی جان عزیز خود را در راه دین و دفاع از میهن و امنیت مردم ایران فدا کرده اند.

 سکوت حامیان موسوی قطعا از نظر ملت ایران به معنی رضایت آنان از مواضع موسوی است. آنها نمی توانند در تاریکخانه سکوت پنهان شوند و از کنار این رسوایی به سادگی بگذرند. میانه حق و باطل راه سومی وجود ندارد.

منبع: دانا

کلیدواژه: میرحسین موسوی انقلاب اسلامی ملت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۴۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!

اصلاح‌طلبان تلاش دارند تا صحنه مجلس دوازدهم را صحنه جدال میان طیف های مختلف اصولگرایی نموده و با فرعی کردن برخی مسائل و اصلی کردن برخی فرع ها به کنش انتخاباتی برای ریاست جمهوری ۱۴۰۴ بپردازند.

سرویس سیاست مشرق- در میان انبوهی از گزارش‌ها و تیترهای خبری، در یک بسته کامل با نام «ویژه‌های مشرق» شما را در جریان مسائل مهم و اثرگذار از نگاه روزنامه‌های کشور قرار می‌دهیم.

در این ویژه‌نامه، نگاهی به آخرین مواضع جناح‌های سیاسی و تحولات مهم داخلی، خارجی، اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور انداخته می‌شود که مخاطبان بامطالعه آن به رهیافت‌های مهم، نکات و تأملات از سیر وقایع اثرگذار دست خواهند یافت، در این بخش با ما همراه باشید

************

روزنامه‌های امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه در حالی چاپ و منتشر شد که پایان رسیدگی به پرونده جنجالی امیر تتلو، سه گام ایران و آژانس در قالب بیانیه مشترک، حاشیه‌های پر هیاهوی «بهشت» و همزمان با پذیرش طرح پیشنهادی آتش‌بس توسط حماس حمله ددمنشانه اسراییل به رفح در صفحات نخست روزنامه‌های امروز برجسته شده است.

کمتر از یکماه دیگر مجلس یازدهم به کار خود پایان داده و مجلس دوازدهم رسما کار خود را آغاز خواهد کرد. این در حالی است که مجلس دوازدهم هنوز به طور کامل مستاجران ۴ ساله خود را نشناخته و انتخابات دور دوم در جمعه پیش‌رو چهره نفرات جدید را مشخص خواهد کرد، تعیین ریاست مجلس بعدی از مهمترین سوژه‌ها در رسانه‌های اصلاح‌طلب است، روزنامه آرمان امروز در این‌باره نوشته است:

از سال دوم ریاست آقای قالیباف در مجلس، یک جبهه مخالفتی با ریاست ایشان شکل گرفت و جمعی از نمایندگان فعلی مجلس، به مرور زمان با نوع مدیریت، اقدامات و فعالیت‌های ایشان در موضع ریاست مجلس مخالف بودند و انتقاداتی به ورود طرح‌ها یا به تأخیر انداختن آن‌ها، نوع مدیریت ایشان در صحن علنی و ورود نیروهایی به مجلس داشتند.

در بخش دیگری از این گزارش آمده است:

مخالفت این جبهه در سال چهارم خیلی شدید شد و از همانجا مشخص بود که برای مجلس دوازدهم، بنا دارند به نحوی وارد کارزار رقابت و انتخابات شوند که آقای قالیباف به ریاست مجلس نرسد و خواهان تغییر در مدیریت مجلس بودند. الان هم شاهد همین فعالیت‌ها هستیم و جریاناتی که در رقابت‌ها و کارزار انتخاباتی شکل گرفت، جریاناتی بودند که اغلب آنها مدعی تحول در نوع مدیریت مجلس بودند. این افراد معتقد بودند که وظیفه ما این است که به مجلس برویم و ریاست و نوع مدیریت آن را تغییر دهیم. بنابراین کار آقای قالیباف سخت و مشکل است.

روزنامه هم‌میهن نیز در ادامه طرح رقیب‌ترشی برای قالیباف گزارشی درباره ایرادات مطرح‌شده به عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس نوشته که در بخشی از آن آمده است:

استیضاح‌ها یکی از مواردی بود که بسیاری از نمایندگان به نحوه اعلام وصول خارج از آیین‌نامه آن توسط هیئت‌رئیسه مجلس ایراد گرفتند. نحوه مولدسازی که رئیس قوه مقننه، قطع تریبون برخی از نمایندگان، رعایت نکردن آیین‌نامه‌های داخلی، دستکاری در اعلام وصول‌ها یا تغییر وقت‌ها از جمله ایراداتی بودند که نمایندگان مجلس به‌صورت موردی به هیئت‌رئیسه وارد می‌کردند و از آن گلایه‌مند بودند. دستکاری لایحه بودجه ۱۴۰۰ نشان داد که استیضاح‌ها و مواردی که به آن اشاره شد، تنها ایرادات نمایندگان به عملکرد هیئت‌رئیسه مجلس نبود. ۳۱ فروردین کاظم دلخوش، سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضائی در تذکری، دست‌کاری در لایحه بودجه ۱۴۰۰ را مطرح کرده و خواستار پاسخ قالیباف به صورت علنی شد.

روزنامه شرق نیز در گزارشی نوشته است که اصلاح‌طلبان با بازی روی گزینه ریاست مجلس به دنبال خروج از اقلیت و ایستادن در ردیف نیروی سوم(عامل تعیین کننده در مجلس) هستند؛ در بخشی از گفتگوی شرق آمده است:

می‌توان با قاطعیت گفت فعلا تلاش‌هایی جدی برای پایین‌کشیدن قالیباف از ریاست مجلس دوازدهم در دستور کار منتقدان او در مجلس است؛ اما اگر این تلاش‌ها هم نتیجه ندهد و قالیباف مجددا رئیس مجلس بشود، آنها (تندروها) در گام دوم سعی خواهند کرد که ریاست قالیباف بر مجلس دوازدهم با کمترین توان تأثیر و نفوذ انجام شود؛ بنابراین فارغ از اینکه چه کسی به‌عنوان رئیس مجلس یا اعضای هیئت‌رئیسه انتخاب شود، شاهد یک فضای قطب‌بندی و کشمکش‌های سیاسی در این زمینه خواهیم بود و اینجاست که دوباره تکرار می‌کنم وزن نمایندگان منتسب به اصلاح‌طلبان، مستقلین و معتدلین به مجلس دوازدهم بیشتر می‌شود.

مروری بر اظهارات و مطالب مطرح شده از سوی چهره ها و رسانه های جریان اصلاح طلب نشان می دهد که آنان در اولین محور تلاش های خود به دنبال تولید شکاف میان اضلاع مختلف جریان اصولگرایی بوده و تلاش دارند تا رقابت میان آنان را به نزاع تبدیل و دامنه آن را به انتخابات هیئت رئیسه مجلس و نیز ادامه فعالیت مجلس جدید تعمیم دهند.

بررسی رسانه‌های اصلاح‌طلب حکایت از آن دارد که اصلاح طلبان گرچه تحلیل های متعارضی از شرایط درونی مجلس ارائه می کنند اما کاملا روشن و مشخص است که به دنبال تولید شکاف در میان جبهه انقلاب بوده و تلاش می کنند با طرح برخی حواشی خود را به عنوان اقلیت موثر و تعیین کننده در فضای رسانه ای بازنمایی کنند.

این رسانه‌ها تلاش دارند که تلاش دارند تا محمدباقر قالیباف را از سویی به عنوان محور نزاع در جریان اصولگرایی تعریف کرده و از سوی دیگر این بازنمایی را داشته باشند که قالیباف برای جبران شکست درون گفتمانی و نیز دست یافتن به ریاست مجلس دوازدهم می بایست با طیف اصلاح طلبان و اعتدالیون به توافق دست یابد.

گفتنی است تامل بر کنش های سیاسی-رسانه ای اصلاح طلبان نشان می دهد که آنان تلاش وسیعی دارند صحنه مجلس دوازدهم را صحنه جدال میان طیف های مختلف اصولگرایی نموده و با فرعی کردن برخی مسائل و اصلی کردن برخی فرع ها به کنش انتخاباتی برای ریاست جمهوری ۱۴۰۴ بپردازند.

دیگر خبرها

  • ایران اسلامی به الگویی برای آزادیخواهان جهان تبدیل شده است
  • آمریکا و رژیم صهیونیستی در آینده منطقه جایی ندارند/ ایران مقاومت را در جهان تقویت کرد
  • اهداف پشت پرده رقیب تراشی برای قالیباف! / اصلاح‌طلبان: در مجلس دوازدهم اقلیت نه نیروی سوم هستیم!
  • هدف رادیکال‌ها از تبلیغ سبک زندگی غیررسمی چیست؟ / ادعای یک روزنامه اصلاح‌طلب درباره یک لیست انتخاباتی!
  • دبیر قرارگاه راهبردی گام دوم انقلاب اسلامی هرمزگان منصوب شد
  • مزیت اصلاح‌طلبان رو به اضمحلال؛ بالشتک ضربه‌گیر بین جامعه و حکومت از میان رفته
  • اعتراض برخی از اعضای رزما به ائتلاف با امنا
  • فرمانده کل سپاه پیام داد
  • ادعای بدون سند حجاریان درباره روحانی/ سخنی که خاندوزی باید تکذیب کند
  • سرلشکر سلامی: رفع محرومیت تنها با نیروی انسانی مخلص امکان‌پذیر است